Barion Pixel

Gyakran Ismételt kérdések!

Igen, a csomagokat az ország minden pontjára elküldöm.

Egyedi termékeket készítek, csak előre utalás után kezdem el készíteni a rendelést,  így utánvétellel való fizetésre sajnos nincs lehetőség.

A csomagokat a foxposttal küldöm. Választhatod automatába, vagy házhoz a kézbesítést. A csomag feladásáról valamint a szállításról a futárszolgálat emialben fog értesíteni.

Ha valamilyen oknál fogva nem megfelelő számodra a Foxpost kézbesítés kérlek keress meg az elérhetőségemen és keresünk másik megoldást a szállításra.

A csomag feladásáról minden esetben értesítelek, a feladást követően a futárszoláglat 24 órán belül kézbesíti a csomagot. Amennyiben szeretnéd nyomonkövetni a csomagot érdeklődjetek a nyomkövetési számért ügyfélszolgálatnál.

Meghívókat bármilyen színnel kérheted. Weboldalon találsz egy színskálát azt is tudod használni a választásban. Amennyiben nincs ott az általad kívánt szín, írd meg nekem milyenre gondoltál és az alapján készítem el a meghívódat.

Természetesen igen, akár több nyelven is elkészítem. A meghívó ára 2 szövegváltozat elkészítését teszi lehetővé. Van lehetőség több szövegváltozattal is elkészíteni ennek költsége 4000 Ft / szövegváltozat.

A webáruházunkban található termékekből akár 1 darab rendelésére is van lehetőséged.

Minden esetben látványtervet készítek a megrendelt termék(ek)ről, csak ennek a jóváhagyása után kezdődik meg a gyártás.

A látványtervek átlagosan 2-3 munkanap alatt készülnek el. A látványterv elkészüléséről emailben értesítelek majd. Ha 1 hét után sem kapsz értesítést, mindenképp vedd fel velem a kapcsolatot.

A feltüntetett árakkal kell kalkulálni, nincs tervezési és egyéb díj külön. A szállítás jelent még plusz költséget értelemszerűen.

Természetesen, a bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Bankkártyás fizetés esetén a számla megnyitása után tudunk kezdeményzeni a fizetést.

Természetesen, ehhez nem is szükséges a weboldalon új rendelést leadni. Elég ha jelzed nekem, az utánrendelési szándékodat a emailben.

Shopping Cart