Barion Pixel

Mivel egyedi termékeket készítek (saját fotó, felirat), ezért előre utalással nem lehet rendelést leadni. Utalás esetén amennyiben az utalandó összeg 1 héten belül nem érkezik be a számlára, a rendelést törlöm.
Kivétel ez alól, ha a vásárló emailben lemondja a megrendelést.

Szállítási költségek:

Foxpost házhozszállítással a szállítás költsége 2500 Ft,
Foxpost automatába 1100 Ft.

ÁRAK

Az árak forintban értendők. Az Eladó alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincs. Az árak tájékoztató jellegűek.
A termékeknél található képek illusztrációk, nem biztos, hogy a Te monitorodon is ugyanolyan árnyalatban jelennek meg a színek, mint a termék valós színe. Kérlek a rendelésnél vedd figyelembe, hogy minden igyekezetünk ellenére a termék színe eltérhet a képen látottaktól.
A megrendelés elküldése a regisztráció nélkül is lehetséges.
A rendeléseket telefonon nem tudom fogadni. Egyedi kérés esetén mindenképpen írj nekem emailt.
Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy üzletpolitikai okból az árakat módosítsam. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. Amennyiben az árat hibásan tüntettem fel, a már megkötött szerződések esetében az ÁSZF „Eljárás hibás ár” pontja alapján jár el.

ELJÁRÁS HIBÁS ÁR ESETÉN

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

  • 0 Ft-os ár,
  • kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os Áru esetén a 20 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 500 Ft-ért kínált Áru).

Hibás ár feltüntetése esetén felajánlom az áru valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában eldöntheted, hogy megrendeled-e valós áron az árut vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondod a megrendelést.

Akció

20 % kedvezmény fali naptárakra január 30-ig.